• header_1.jpg
  • header_2.jpg
  • header_3.jpg
  • header_4.jpg
  • header_5.jpg
  • header_6.jpg
  • header_7.jpg
  • header_8.jpg
  • header_9.jpg
  • header_10.jpg

Kwalitatief onderzoek

Voor een diepgaand inzicht in uw merk, de concurrentie,  uw communicatie en kansen voor de toekomst. Alle insights, needs en drivers die van belang zijn voor uw product worden naar voren gebracht, ook de onbewuste. Want we weten dat er veel meer speelt dan respondenten kunnen of willen verwoorden. En kijken altijd kritisch of uw vraag tot een bruikbaar antwoord leidt.
Onze onderzoekers hebben hun voelsprieten in marketing en maatschappij. Zo kunnen we u scherpe conclusies en  aanbevelingen bieden die vertellen waar het echt om gaat. Uiteraard met de mogelijkheid van aanvullende workshops om uw collega's te prikkelen en te leren werken met de resultaten.

Hoe?
We gebruiken vele verschillende onderzoekstools, maar leveren altijd maatwerk voor uw vraag en uw merk. Een greep uit de tools die we ter beschikking hebben om u inzicht en concrete handvatten te bieden: focus groups voor snel en stimulerend inzicht. Single interviews voor diepgaand en volledig inzicht en moeilijk bespreekbare onderwerpen. Idee-generatie groepen waarbij de consument u op creatieve NPD (New Product Development) brengt. Winkelbezoeken voor directe voeling met beslissingen op de vloer. Welke tool of combinatie van tools we ook gebruiken, altijd halen we het onderste uit de kan en zorgen dat bewuste en onbewuste processen helder worden.

Producten
Uw merk is het vertrekpunt van ons onderzoek. Wij maken in ieder onderzoek inzichtelijk wat uw voorgenomen acties betekenen voor de positionering van uw merk. Voorbeelden van kwalitatieve onderzoeken zijn: insight generatie, idee generatie (NPD), imago- en positionering, conceptonderzoek, verpakkingsonderzoek, pretests communicatie-uitingen, houding en gebruik onderzoek, koop- en beslissingsonderzoek. 

Online video streaming
Wij bieden ook live online video streaming van uw onderzoek voor meekijkers die niet op ons kantoor aanwezig kunnen zijn. Onze webcast partner WARPstreaming.com is een expert op het gebied van online video streaming voor marktonderzoek.

Met hun intuïtieve online video streaming interface is het zeer eenvoudig om veilig in te loggen en uw marktonderzoek te bekijken vanuit één of meerdere kijkhoeken. Tevens kunnen eerder opgenomen onderzoeken bekeken worden door personen die de live uitzending hebben gemist.

Contact

Marnixkade 109f
1015 ZL Amsterdam
T. +31 (0)20 589 83 83